Notice: Undefined index: path_ext in /wp-content/plugins/wp-include-file/wp-include-file.php on line 201

Orzech Włoski

orzech włoski surowy/prażony mączka

Opis: orzechy włoskie surowe/prażone, poddawane procesowi krojenia i przesiewania.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

orzech włoski prażony miazga

Opis: miazga wytwarzana z orzechów włoskich prażonych.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów.
Opakowanie: wiaderka plastikowe 18 kg, beczki 125 kg i 200 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

 

 
 

©2020 PWBonus. Wszystkie Prawa Zastrzeżone.