Pistacja

pistacja surowa / prażona cała

Opis: orzechy pistacjowe surowe/prażone.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

pistacja surowa / prażona kostka

Opis: orzechy pistacjowe rozdrobnione o kalibracji: 1-3, 2-4, 4-6, 6-8 oraz według oczekiwań klienta.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

pistacja surowa / prażona mączka

Opis: orzechy pistacjowe prażone w odpowiedniej temperaturze, poddane procesowi krojenia i przesiewania.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

 

 
 

©2018 PWBonus. Wszystkie Prawa Zastrzeżone.