Migdał

migdał karmelizowany cały

Opis: migdały kalifornijskie prażone, poddane procesowi karmelizacji. Otoczka karmelu nadaje orzechom niepowtarzalny smak i aromat.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

migdał karmelizowany kostka / słupek

Opis: migdały kalifornijskie prażone, krojone, otoczone warstwą karmelu, dzięki czemu zyskują odpowiednią barwę i aromat.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

 

Page 3 of 3123
 
 

©2018 PWBonus. Wszystkie Prawa Zastrzeżone.