Migdał

migdał prażony cały

Opis: migdały kalifornijskie, poddane procesowi prażenia w odpowiedniej temperaturze, dzięki czemu zyskują niepowtarzalny smak i aromat.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

migdał prażony słupek

Opis: migdały kalifornijskie słupki, poddane procesowi prażenia w odpowiedniej temperaturze, dzięki czemu zyskują niepowtarzalny smak i aromat.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

migdał prażony kostka

Opis: migdały kalifornijskie prażone, rozdrobnione o kalibracji: 1-3, 2-4, 4-6, 6-8 oraz według oczekiwań klienta.
Zastosowanie: dodatek do wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, lodów, jogurtów, deserów, serów.
Opakowanie: worki vacum 10 kg, lub według uzgodnień.

 
 
 

 

Page 1 of 3123
 
 

©2018 PWBonus. Wszystkie Prawa Zastrzeżone.